Deschidere cont online

Ne onoreaza alegerea ESTINVEST ca intermediar al activitatii tale pe piata de capital!

Pentru a ne cunoaste te invitam sa consulti Documentul de prezentare si apoi sa ne oferi cateva informatii despre tine prin completarea formularului electronic, astfel incat sa putem initia deschiderea contului tau de tranzactionare.

Te vom contacta telefonic in scurt timp, pentru a stabili o intrevedere video de aproximativ 3 minute cu un reprezentant ESTINVEST, dupa care vei putea incepe sa investesti eficient prin platformele noastre sigure si intuitive.

Inainte de a incepe, te informam ca:

 • este necesar sa ai minim 18 ani impliniti;
 • trebuie sa ai acces la un dispozitiv cu camera video si conexiune la internet;
 • trebuie sa ai o adresa de email valida, la care sa ai acces;
 • iti vom solicita o copie dupa actul de identitate;
 • iti vom solicita o copie dupa o factura de utilitati pe care sa apara adresa de domiciliu/corespondenta;
 • iti vom solicita un extras de cont bancar sau o dovada a existentei acestuia, pe care sa apara numarul de cont si datele tale de identificare;

Prin accesarea acestei platforme de inregistrare esti de acord cu incheierea unui contract de prestari servicii de investitii financiare la distanta, astfel cum este reglementat in Capitolul VI, Titlul II din Reg. ASF nr. 5/2019 privind reglementarea unor dispoziții referitoare la prestarea serviciilor și activităților de investiții conform Legii nr. 126/2018 privind piețele de instrumente financiare.

Daca preferi sa completezi tu documentelor contractuale, poti accesa cererea online si vei primi pe email formularele.


Acord GDPR

Declar prin prezenta ca sunt de acord cu utilizarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Estinvest S.A. in scopul identificarii mele si in vederea efectuarii oricarei operatiuni cu scopul ofertarii si prestarii de servicii de investitii financiare.

Drepturile prevazute in Regulamentul UE 696/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date sunt urmatoarele:

 • dreptul de a obtine din partea Estinvest S.A. o confirmare ca prelucreaza datele cu caracter personal si de a avea acces la acestea (dreptul de acces);
 • dreptul de a rectifica sau completa datele cu caracter personal inexacte sau incomplete (dreptul la rectificare);
 • dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat");
 • dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii (dreptul la restrictionarea prelucrarii);
 • dreptul de a ma opune prelucrarii datelor cu caracter personal în scop publicitar;
 • dreptul de a depune plangere la autoritatea de supraveghere -ANSPDCP;
 • dreptul de a primi datele cu caracter personal prelucrate de Estinvest S.A. sau de a solicita acestuia sa le transmita unui alt operator (dreptul la portabilitatea datelor).

Am fost informat despre faptul ca refuzul meu de a furniza datele cu caracter personal necesare si solicitate de catre Estinvest S.A. determina imposibilitatea incheierii/derularii contractului de servicii de investitii financiare.

Am fost informat ca pot solicita in orice moment retragerea prezentului consimtamant, neafectand legalitatea prelucrarii datelor personale de dinainte de retragere. Solicitarea se poate transmite la adresa de email gdpr@estinvest.ro, pe cale postala la sediul Estinvest S.A. din Focsani, str. Republicii, nr. 9, jud. Vrancea sau prin depunere la sediul central/sediile secundare. Retragerea presupune incheierea relatiei contractuale cu Estinvest S.A., perioada pentru care vor fi prelucrate datele personale fiind pana la expirarea termenelor legale de pastrare.