Informatii listare Transilvania Broker de Asigurare

Informatii listare Transilvania Broker de Asigurare

Regasiti mai jos informatii referitoare la Oferta Publica Initiala Secundara De Vanzare de Actiuni ale Societatii TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A.:

Update #2: Joi, 2 Noiembrie 2017, prima zi de tranzactionare!

Update #1: Oferta a fost inchisă anticipat!

Preţul final de ofertă a fost cel maxim de 15,5 lei pe acţiune, la care s-a aplicat discountul de 7%, de unde rezultă un preţ de 14,41 lei pe acţiune. Proporţia de alocare pro-rata este de 0,384.

Perioada de derulare a Ofertei: 24.10.2017 – 02.11.2017

Obiect de activitate Emitent: TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A desfasoara activitati si servicii specifice sectorului de intermediere in asigurari, fiind autorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiara in calitate de broker de asigurare.

Obiectul ofertei de vanzare: actionarii vanzatori (2 persoane fizice care vor vinde actiuni in cadrul Ofertei) vor oferi spre vanzare 625.000 actiuni (25% din capitalul social).

Pretul de subscriere: intre 12 RON – 15,5 RON pe actiune. Pasul de pret pentru subscrierile realizate in cadrul Ofertei este de 0,01 lei.

Pretul de Oferta va fi determinat cel mai tarziu in doua zile lucratoare dupa data de inchidere a Ofertei, pe baza subscrierilor valide inregistrate in cadrul Ofertei, conform prevederilor Prospectului.

Pentru subscrierile realizate in primele 2 zile lucratoare ale perioadei de derulare a Ofertei (24-25.10.2017), se acorda un discount de pret de 7% din Pretul de Oferta. Pentru subscrierile realizate in urmatoarele 3 zile lucratoare ale perioadei de derulare a Ofertei (26-30.10.2017), se acorda un discount de pret de 3% din Pretul de Oferta.

Subscrierea minima in Oferta este de 200 de actiuni. Subscrierile din cadrul Ofertei sunt irevocabile.

Oferta va fi considerata finalizata cu succes in cazul in care, la data inchiderii sale, au fost subscrise in mod valabil minim 50% din actiunile oferite in cadrul Ofertei.

Prospectul de oferta si celelalte documente aferente ofertei le puteti citi la adresa:  http://transilvaniabroker.ro/relatia-cu-investitorii/listare-la-bursa/.

Incepand cu ianuarie 2017, Estinvest S.A. – societate de servicii de investiţii financiare, autorizată prin decizia CNVM nr. 2668/05.08.2003 şi înscrisă în Registrul Public sub nr. PJR01SSIF/390040, ofera clientilor sai posibilitatea de a incheia o gama larga de asigurări precum asigurarea obligatorie RCA, asigurarea obligatorie a locuinţei si diverse asigurări facultative (CASCO, asigurări de călătorie, asigurari de bunuri si proprietati, raspunderi civile si profesionale, asigurari de viata si accidente), colaborând în baza unui contract de asistenţă în brokeraj – mandat cu TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A., in conformitate cu prevederile Regulamentului A.S.F. nr. 1/2015.

Social Media

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar