Incepand din luna octombrie 2015, ESTINVEST va ofera platforma de tranzactionare ArenaXT Mobile (BVB Trading), in colaborare cu Bursa de Valori Bucuresti. Aplicatia ofera acces la adancimea integrala a pietei pentru toate instrumentele tranzactionate la BVB, un set complet de instrumente pentru sustinerea activitatii de tranzactionare si informatii in timp real despre piata si tranzactionare (portofoliu, rapoarte operationale), date istorice si grafice. Aplicatia este pusa la dispozitia clientilor societatii noastre in mod gratuit si poate fi descarcata din Google Play si App Store. Ghidul de utilizare al aplicatiei este disponibil printr-un click pe link-ul urmator: Ghid ArenaXT Mobile.

Va reamintim ca, pe langa platformele www.estinvest.ro si www.cotatiibursiere.ro (ESTtrade), clientii societatii au la dispozitie versiunea web ale platformei ArenaXT. Mai multe informatii despre platforma ArenaXT (toate versiunile) se regasesc in Ghid-ul ArenaXT.

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la modalitatea de utilizare a platformei ArenaXT, in oricare din versiunile disponibile, ne puteti contacta folosind una din modalitatile disponibile pe pagina Contact.

Asteptam cu interes sa ne comunicati opinii, sugestii, si va asiguram in continuare de intreaga noastra receptivitate la solicitarile de imbunatatire a calitatii serviciilor pe care le vi le oferim.

Va dorim succes la tranzactionare!

Autentificarea in platforma ArenaXT Web se face printr-un click pe butonul de mai jos.

Autentificare ArenaXT Web


Social Media

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar