Știrile zilei 25 iulie 2023

Știrile zilei 25 iulie 2023

Principalele știri financiare, publicate în presa economică, referitoare la piața de capital, din data de 25 iulie 2023:

Bursă. Încep să raporteze la S1/2023 companiile din prima ligă bursieră de la Bucureşti: TeraPlast, prima la rând, pe 25 iulie, urmată de OMV Petrom pe 28 iulie şi BRD pe 3 august. Pe 30 şi 31 august, Hidroelectrica, Sphera Franchise Group şi Fondul Proprietatea închid sezonul raportărilor

Nou maxim istoric pentru piata de capital din Romania dupa o crestere de 10 procente in primele 6 luni

Grupul Teraplast a încheiat primul semestru din 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 320 mil. lei, în scădere cu 14%, şi pierderi de aproape 1 mil.lei. ”Sunt multe necunoscute din cauza cărora ne este dificil să anticipăm ce va urma, însă vizibilitatea pe care o avem pentru perioada imediat următoare ne dă încredere în realizarea profitabilităţii pe întreg anul 2023”

Prima şedinţă de scădere pentru Hidroelectrica de la listare încoace. Depreciere de 0,8%, pe o Bursă cu toţi indicii pe minus

Acțiunile Hidroelectrica cedează locul 1 în clasamentul tranzacțiilor pentru prima dată după listare

Semne de recesiune în cele mai mari economii din zona euro. „Există o probabilitate crescută.”


ESTnews: Regăsiți AICI raportul zilnic Estinvest care conține sinteza sedinței precedente de tranzacționare și principalele ei statistici, precum și știrile dimineții într-un format extins.


Social Media

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar