Știrile zilei 12 septembrie 2023

Știrile zilei 12 septembrie 2023

Principalele știri financiare, publicate în presa economică, referitoare la piața de capital, din data de 12 septembrie 2023:

Lichiditatea medie zilnică a urcat la Bursa de Valori Bucureşti de la 20 mil. euro în 2022 la 30 mil. euro în 2023. Cât a cântărit IPO-ul Hidroelectrica şi cât se va mai menţine trendul. Repartizările de dividende din această toamnă sunt aşteptate să aducă un plus de lichiditate în piaţă.

Surpriză: Adrian Volintiru, fost CEO al Romgaz, a fost recrutat de Chimcomplex pentru funcţia de director de energie. Compania a anunţat şi numirea lui Călin Pop, fost P&G, Nestle, în funcţia de chief commercial officer şi a lui Răzvan Dogărelu ca chief supply chain officer

Cum se prezintă anul acesta sectorul tech/IT de la Bursă: creşteri pe 10 din 13 companii

Acţiunile Norofert coboară luni cu până la 10% după ce afacerile şi profitul net au scăzut în S1/2023 faţă de S1/2022

Connections Consult, companie care a prins un contract-mamut, cu o valoare mai mare decât veniturile totale pe întreg anul trecut, vine cu rezultate financiare bune la S1

CONFIRMARE “Taurii” consolidează redutele castigate pe noul maxim al indicelui BET

Acțiunile europene încep săptămâna în creștere


ESTnews: Regăsiți AICI raportul zilnic Estinvest care conține sinteza sedinței precedente de tranzacționare și principalele ei statistici, precum și știrile dimineții într-un format extins.


Social Media

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar