Întocmește planul de economisire și investiții!

Ideea din spatele acestui calculator sta in regula “Pay yourself first”! Pune in contul de tranzactionare o suma de bani din venitul lunar, imediat ce il primesti, si incepe sa investesti. Multi dintre noi ne-am propus sa economisim in trecut o suma de bani dar am constatat la finalul lunii ca nu mai avem ce economisi. Transferand suma de bani ce ne-am propus sa o economisim inca de la inceput, evitam sa facem anumite cheltuieli inutile si ne asiguram ca ne atingem scopul propus de a economisi si de a investi pentru noi.

Calculatorul de mai jos arata la ce suma poti ajunge investind lunar in actiuni o suma fixa  de-a lungul unei perioade de timp.


Toate valorile afisate sunt STRICT INFORMATIVE, scopul calculatorului fiind acela de a va putea face o imagine asupra randamentului potential al investitiei la Bursa in conditiile si termenele stabilite de tine.

Calculatorul are 2 variante de randament:
* 5.20% a fost randamentul mediu al dividendului pentru emitentii componenti ai BET in 2022;
** valoarea randamentului stabilita de tine;

Calculatorul nu tine cont de inflatie si de alte impozite si taxe specifice pietei de capital.
Aceasta aplicatie are scop strict orientativ, randamentele reprezentand evolutii anterioare dintr-o anumita perioada, iar performantele anterioare nu reprezinta o garantie a evolutiilor viitoare.  Estinvest nu este raspunzator pentru evolutii contrare asteptarilor tale.
Tranzactionarea instrumentelor financiare pe piata de capital implica riscuri determinate printre altele de: fluctuatia pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/ sau profiturilor, fluctuatia cursului de schimb.

Daca te-am convins, incepe sa investesti in viitorul tau prin ESTINVEST! Deschide cont acum!


Social Media

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar